Hangfal felújítás

A régi jól bevált hangsugárzóktól nehéz megválni.

Ha egy új szabvány, egy teljesen új szórakoztató rendszer miatt az új követelményeknek megfelelő hangsugárzókat választunk, nem biztos, hogy a döntés eredményeképpen az új hangfalak jobbak lesznek, mint a régi típusok.

 

Ennek több oka is lehet, de a legfőbb ok, hogy amíg régen csak és kizárólag a készülék, illetve a hangsugárzók hangja után döntöttek a vásárlásról, manapság annyi típussal, annyi márkanévvel találkozhatunk az üzletekben, hogy nem igazán lehet objektívan megítélni egy-egy hangsugárzó hangját, főleg, ha ahhoz hangzatos marketing szöveg is társul, ami azt hiteti a vásárlóval, hogy ha nem ezt veszi, akkor soha nem lesz egy igazi otthoni szórakoztató rendszere.

 

Pedig a régi hangsugárzók „anyagból” vannak, a régi hangsugárzók tervezésére jobban odafigyeltek a mérnökök, mint a nagy általánosságban kapható és megfizethető árú modern hangsugárzókra.

Éppen ezért vállaljuk régebbi hangsugárzók felújítását, hogy ezek a szebb időket megélt, és mind a mai napig jó szolgálatot tevő hangfalak régi fényükben tündököljenek, és Önnek ne kelljen egy később rossz döntésnek számító vásárlást felvállalnia. A hangfal felújítása a hangszórók és a keresztváltó alkatrészeinek eseti vagy időszakos vizsgálatát jelenti, amivel nagyobb problémák előzhetőek meg, hasonlóan egy személyautó időszakos szervizéhez.

A lehetséges problémák leírását a hangsugárzó javítás oldalon ismertetjük. 

A hangfalak és hangszórók javítását , felújítását 1-1,5 hetes határidővel tudjuk vállalni!

Egyedülálló módon bevezettük a csere hangfal rendszert, így bizonyos feltételek mellett a felújítás idejére csere hangfalat biztosítunk Önnek, hogy a felújítás időtartama alatt se kelljen lemondani a zenehallgatásról. Amennyiben Ön szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ha Önnek van egy régebbi hangsugárzója és szeretné, hogy továbbra is megbízhatóan működjön, írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! 

Telefonszámunk: 06 30 855-2014 (Hétfőtől Péntekig 8-18 óra között.)

Megtalál minket a Facebook-on is: www.facebook.com/hangfalepites.hu

Zenei felvételek készítésében partnerünk a Backlight Studio.