Vezeték nélküli hangsugárzók

A vezeték nélküli hangsugárzókkal kapcsolatban egy dolgot azonnal le kell szögeznünk. Ezek sem teljesen vezeték nélküliek, hiszen a működésükhöz energia kell, vagyis valamilyen szinten kötve vannak a fali konnektorokhoz. A jó hír az, hogy a vezeték nélküli változatok használatával megszűnnek a szobát keresztül-kasul futó hangsugárzó kábelek, ami akkor jöhet jól, ha egy ház vagy lakás már felépült, vagy lakásfelújítás után, amikor a tulajdonos elfelejtette a építéskor a falban futó csövezés és kábelezés kialakítását. Ezen a ponton már csak a bontás segít, ami általában nem kivitelezhető, vagy valamilyen vezeték nélküli megoldás. Jól jöhet egy ilyen rendszer akkor is, ha egy másik helyiségben szeretnénk zenét hallgatni, de nem szeretnénk még egy hifi rendszert vásárolni a meglévő mellé.

 

Egy vezeték nélküli hangsugárzót célszerűen össze lehet kombinálni egy aktív hangsugárzó felépítéssel, hiszen ha már mindekettőhöz külső energia táplálás kell a konnektorból, akkor pár kiegészítéssel az aktív hangsugárzó vezeték nélkülivé alakítható.

A TERMÉK JELEN PILLANATBAN FEJLESZTÉS ALATT VAN!

 

Ha Ön is szeretné megszüntetni a szobán keresztülfutó kábelek sokaságát, és élvezni a kedvenc zenéit,

vagy a nagyfelbontású mozihangot otthonában kérjük, írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Telefonszámunk: 06 30 855-2014 (Hétfőtől Péntekig 8-18 óra között.)

Megtalál minket a Facebook-on is: www.facebook.com/hangfalepites.hu